Art Decor
Качественные натяжные потолки
ул. Соборная 1 Петропавловская Борщаговка, Киевская обл.
096-58-58-789
050-58-58-789

096-58-58-789

  • Головна
  • |
  • Напівпрозорі натяжні стелі в Києві

Напівпрозорі натяжні стелі в Києві

Переваги напівпрозорих натяжних стель.

Напівпрозорі полотна MSD використовуються для монтажу світлових стель – рівномірне підсвічування всієї площі стелі. Найчастіше такі стелі встановлюють у виставкових центрах, фотостудіях, салонах краси, а також у санвузлах, душових чи гардеробах.
Перевагами таких стель є рівномірне світло в приміщенні, з можливістю регулювання яскравості, і відмінний зовнішній вигляд завдяки відсутності світильників та люстр на стелі.

От 450 грн/м2

В наявності

Напівпрозорі натяжні стелі

Напівпрозорі натяжні стелі
Різноманіття конструкцій, фактур і колірних рішень натяжних стель вражає. Це, по суті, ідеальний дизайнерський інструмент для кардинального перетворення верху приміщення. У цій статті ми розповімо про напівпрозорі натяжні стелі – що це таке, їх види та переваги.

Що це таке – напівпрозора натяжна стеля

Це полотно, яке пропускає 50% падаючого на нього світла. Зрозуміло, мова йде про падаюче світло зверху, тобто від світильників, розташованих між таким полотном і основною стелею. І завжди такий вид натяжної стелі використовується разом з застельовим підсвічуванням. Саме завдяки йому дуже виграшно обігрується його світлопропускання.

Конструкція напівпрозорого натяжної стелі наступна:

  1. Основна стеля забарвлюється в білий колір або обклеюється білими шпалерами.
  2. На неї закріплюються світильники. У більшості випадків це світлодіодні стрічки. Але можливі й інші варіанти. Все залежить від того, що хочуть господарі, який світловий ефект вони бажають бачити зверху.
  3. Нижче світильників натягується напівпрозоре полотно.

При вимкненому освітленні така стеля виглядає, як звичайна натяжна конструкція. Розташованих за полотном світильників не видно. Але варто їх включити, як картина чарівно перетворюється! Залежно від того, яка обрана схема освітлення, стеля або повністю ніби палає світлом, або яскраво світяться її окремі ділянки. Зрозуміло, поряд зі світильниками для посилення естетичного ефекту можна використовувати фотодрук і потрібним чином підсвічувати малюнок.

Види напівпрозорих натяжних стель

Розрізняють два види напівпрозорих полотен – плівкові і тканинні. Розглянемо кожен варіант докладніше.

Плівкові напівпрозорі полотна

Являють собою ПВХ плівку, яка може мати глянсову або матову фактуру.

Переваги цього варіанту:

  1. Більш низька ціна в порівнянні з тканинним варіантом.
  2. Більша кількість фактур і колірних рішень.
  3. Абсолютна герметичність. Така стеля врятує приміщення від затоплення зверху. Правда, напевно, постраждають світильники. Але це значно менше зло.
  4. Можливість поєднання в одному полотні глянсовою і матовою поверхні – плівка добре зварюється (утворюється шов товщиною всього 0,2 мм). Правда при включеному освітленні шов буде досить добре видно. Але якщо різні поверхні матимуть не тільки різну фактуру, а і колір, то це замаскує шов.

Недоліки плівкового варіанти:

  1. Низька морозостійкість. При температурі нижче + 50С такі полотна експлуатувати не можна. Так що для дачі вони не підійдуть.
  2. Велика ймовірність пошкодження в порівнянні з тканинним варіантом. Плівку дуже легко проколоти якимось гострим предметом, товщина ж всього близько 20 мікрон!
  3. Для монтажу потрібно нагрів полотна до 70-800С безпосередньо перед установкою. Тому всі рослини з кімнати доведеться винести. А для зимового саду цей варіант неприйнятний.

Тканинні напівпрозорі полотна

Сама по собі тканина не може пропустити 50% світла. Для цього її випускають з перфорацією – виконують дуже багато мікроскопічних отворів.

Переваги цього варіанту:

  1. Значно більш висока міцність і зносостійкість. Така стеля прослужить вам набагато довше, ніж плівкова.
  2. Незважаючи на те, що тканина має тільки одну фактуру – матову і кількість кольорів теж менше, в порівнянні з плівкою, тканинні полотна виглядають респектабільніше – і при включеному освітленні, і без нього.
  3. Має кращі звукопоглинальні властивості. Незважаючи на отвори, таке полотно краще розсіює звук.

Недоліки тканинного варіанта:

  1. Більш висока вартість.
  2. Відсутність герметичності. Зрозуміло, що така стеля воду не затримає. До того ж, якщо вода буде інтенсивно прибувати, то від навантаження полотно просто вирве з кріплень (воно має меншу еластичність, ніж плівка і гірше буде прогинатися від води). В цьому випадку ремонту воно не підлягає.

Дворівневі конструкції

Чудово виглядають дворівневі конструкції, в яких один з рівнів виконаний напівпрозорим. У дизайнерів з’являється більше варіантів схем освітлення, більше можливостей з варіюванням колірних рішень і т.д.

Дуже ефектний варіант, коли використовуються для напівпрозорих полотна – для верхнього і нижнього рівня. Для одного плівка, для іншого – перфорована тканина.

Виробники

Напівпрозорі плівкові полотна випускають практично всі виробники. Якщо мова йде про тканинні полотна, то найбільшої уваги заслуговує продукція французького бренду Clipso і німецького Descor. У останнього більш дрібне плетіння, яке краще виглядає при освітленні.

Відгуки з Google карт

Замовляв у Art Decor встановлення натяжних стель для свого будинку під Києвом. Загальна площа близько 250 квадратів. Роботою дуже задоволений. Було зроблено дизайн проект для всіх приміщень, були враховані всі мої побажання. Сама установка зайняла лише 10 днів. При цьому в кількох приміщеннях були дворівневі стелі, і хлопцям довелося повозитися. Через великий обсяг робіт було зроблено знижку. Загалом, Art Decor рекомендую!

Олег Коваленко

02.02.2023

За порадою знайомого звернувся до Art Decor, щоб встановили натяжні стелі у мене в квартирі. І не пошкодував про це. Все було зроблено оперативно (від замовлення до встановлення пройшло 4 дні) якісно. Монтажники ввічливі, роблять все акуратно. Робота була зроблена за договором, де мені було надано гарантію на 17 років.

Сергій Павлович

19.07.2022

Звернувся до Art Decor, знайшовши їх в Інтернеті. Сподобалося їхнє портфоліо робіт. Великий плюс, на мою думку, що компанія працює у багатьох містах, у тому числі й у моїй рідній Одесі. Тобто у них є якісь стандарти роботи, дешевший матеріал за рахунок централізованого замовлення, та й взагалі велика компанія — це надійність. Art Decor виправдав усі мої очікування. Все було зроблено якісно та швидко. І великий плюс — відсотків на 15% дешевше, ніж в інших компаній.

Олег

20.12.2020

Відмінна компанія. Люди справжні профі. Приїхали на 20 хвилин раніше. Працювали практично без перерви. Інструменти Hilti. Відчувався їх величезний досвід, незважаючи на те, що монтажники Діма і Максим - люди молоді. Стеля виглядає чудово. Тонка чорна окантовка по периметру підкреслює витонченість квартирки - підказав менеджер Женя, за що йому окреме спасибі. За ціною також цілком прийнятно. Здивувало те, що навіть в кінці роботи хлопці взяли віник і прибрали за собою все сміття в заздалегідь приготовлений ними пакет. Працювали в фірмове одязі і навіть аксесуари фірмові - Арт-дизайн. Буду вас всім рекомендувати. Щиро Дякую!

Руслан

03.04.2021

Давайте почнемо співпрацю прямо зараз!

Зв'яжіться з нами будь-яким зручним для вас способом:

Адреса:

Київська обл., Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна 3

Телефон:

Ваше замовлення

Напівпрозорі натяжні стелі в Києві

450 грн/м2

Площа вашого стелі:

м2

Разом: 450 грн



    Спосіб оплати*

    Доставка*

    Консультація*

    Залиште Ваші дані і ми зв'яжемося з вами найближчим часом


      Залиште Ваші дані і ми зв'яжемося з вами найближчим часом


        Залиште Ваші дані і ми зв'яжемося з вами найближчим часом